Amaryllis-Actie 2021

Schermafbeelding 2021-09-24 om 17.29.54

Amaryllis-actie voor beweegtuin Bernardus

Leuk om te kopen,
nog leuker om weg te geven!

Hoe leuk is het om een mooi en vrolijk kerstgeschenk te krijgen? Dat vinden we bij de Rotaryclub Sassenheim ook. Na het succes van vorig jaar verkopen we ook dit jaar weer sfeervolle Amaryllisbollen – bloemkleur rood of wit – in een luxe schaal als kerstattentie. U kunt die voor uzelf kopen, maar ook weggeven aan familie, vrienden, kennissen of zakelijke relaties. De actie is ook dit jaar gekoppeld aan een goed doel; een sporttoestel voor de beweegtuin van woonzorgcentrum Bernardus in Sassenheim.

BEZORGING

De schalen voor particulieren worden zaterdag 20 of zondag 21 november
op het aangegeven adres - in de Bollenstreek - verpakt in dozen bezorgd.

De bestellingen voor bedrijven worden op maandag 22 november,
per stuk verpakt in dozen, afgeleverd op het bedrijfsadres.

Beweegtuin voor ouderen

De beweegtuin stimuleert senioren om regelmatig, op ongedwongen manier en met plezier te bewegen. Tegelijkertijd laten oefeningen zich direct vertalen naar het beter functioneren in het dagelijks leven. Het over een loophelling wandelen verbetert bijvoorbeeld de balans, versoepelt de enkelgewrichten, versterkt de beenspieren en brengt daarmee het valrisico in het dagelijks leven omlaag. Ouderen voelen zich zelfverzekerder in hun algemeen dagelijks handelen.

Prachtig resultaat

De prachtige aangeklede schaal met Amaryllisbollen bloeit op naar een geweldige bloemenpracht. Een feest in huis of op kantoor tijdens de sfeervolle kerstperiode. Een handleiding om tot dit fraaie resultaat te komen en informatie over het goede doel worden uiteraard bijgesloten.

DE OPBRENGST

Komt ten goede aan de beweegtuin van woonzorgcentrum Bernardus.