Van harte welkom op dinsdag 5 april 2022

Rotary club Sassenheim nodigt iedereen tijdens de landelijke Week van de Open Clubbijeenkomsten uit op dinsdagavond 5 april. Met onze open clubbijeenkomst willen we mensen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met Rotary.

De doelstelling van Rotary komt kernachtig tot uitdrukking in haar lijfspreuk ‘Service above Self’. Bij Rotary doen we dat actief en maken we dat samen zichtbaar. Wij zijn People of Action. Iets van jezelf geven, dienstbaar zijn. Wij zetten ons in voor goede doelen in Sassenheim, maar ook ver daarbuiten. 

Internationaal
Rotary is een internationale organisatie. In bijna alle landen ter wereld vind je Rotaryclubs. Samen met andere clubs realiseren Rotarians internationale projecten om de grootste uitdagingen van onze tijd aan te pakken. 

Rotary helpt actief
We wisselen onze professionele kennis uit, vertellen over ons vak en luisteren naar interessante en veelzijdige presentaties tijdens onze clubbijeenkomsten. Op het persoonlijke vlak zijn we een waardevol klankbord voor elkaar. Lid zijn van Rotary verrijkt je leven: je helpt actief mee om het verschil te maken en je sluit vriendschappen voor het leven. 

Open clubbijeenkomst
Je bent van harte welkom op onze open clubbijeenkomst op dinsdag 5 april 2022. De ontvangst is om 20.00 uur in bij Hotel van de Valk te Sassenheim. We laten je graag kennismaken met Rotary en hebben een interessant programma. De bijeenkomst is om 22.00 uur afgelopen. Aanmelden kan tot en met 3 april via regine.rotary@gmail.com

Meer informatie over Rotary club Sassenheim kun je vinden op deze site. Meer informatie over de internationale organisatie kun je vinden op www.rotary.nl