Open Clubavond 14 november

Kom kennismaken met Rotary Sassenheim

Rotary club Sassenheim nodigt iedereen uit voor een OPEN ROTARY Clubbijeenkomst op 14 november a.s.. Met onze open clubbijeenkomst willen we mensen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met Rotary.

De doelstelling van Rotary komt kernachtig tot uitdrukking in haar lijfspreuk ‘Service above Self’. Bij Rotary doen we dat actief en maken we dat samen zichtbaar. Wij zijn People of Action. Iets van jezelf geven, dienstbaar zijn. Wij zetten ons in voor goede doelen in Sassenheim, maar ook ver daarbuiten. 

Rotary is een internationale organisatie. In bijna alle landen ter wereld vind je Rotaryclubs. Samen met andere clubs realiseren Rotarians internationale projecten om de grootste uitdagingen van onze tijd aan te pakken.

We wisselen onze professionele kennis uit, vertellen over ons vak en luisteren naar interessante en veelzijdige presentaties tijdens onze clubbijeenkomsten. Op het persoonlijke vlak zijn we een waardevol klankbord voor elkaar. Lid zijn van Rotary verrijkt je leven: je helpt actief mee om het verschil te maken en je sluit vriendschappen voor het leven. 

Open clubbijeenkomst

Je bent van harte welkom op onze open clubbijeenkomst. De ontvangst is om 20.00 uur in Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden aan de Warmonderweg 8 te Sassenheim.

We laten je graag kennismaken met Rotary en informeren je graag over de activiteiten van Rotary Sassenheim. Na de presentatie is er de mogelijkheid onder het genot van een hapje en drankje even kennis te maken en na te praten.

De bijeenkomst is om 22.00 uur afgelopen. Aanmelden kan tot 13 november a.s. 12.00uur via e-mailadres wcmheemskerk@ziggo.nl Aan deze avond/bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.